Varför Oss?


Carl-Martin Wideskär är bilentusiasten och perfektionisten som började sin karriär med sina flitigt prisade glänsande bilbyggen runt om i Norden. Från att ha börjat verksamheten i sina föräldrars garage, till att sedan satsa helhjärtat, var ett resultat av en stor efterfrågan på hans kvalitétstänkande och noggrannhet. Kunderna kommer nu från hela Sverige för att få sina bilar finishförädlade och skyddade.


Vår Anläggning


Från och med november 2017 finns vi i vår nybyggda och specialanpassade lokal på Torskors industriområde i Karlskrona. Avskild tvätt- & prephall med godkänd oljeavskiljare, klimatanpassad med utsug, tryckluftssystem för att underlätta arbetet med våra behandlingar. Specialanpassad belysning för att kunna uppnå ett så optimalt resultat som möjligt. Säkerhetsklassade lås, dörrar samt fönster med obefintlig insyn. Hela anläggningen är larmad och kamerabevakad med direktuppkoppling till larmcentral.

Semler Premium Sweden


Semler Premium Sweden (svensk agentur för Aston Martin, Lamborghini och McLaren) med filialer i Malmö samt Stockholm, har ett exklusivt samarbete med Carl-Martin Wideskär för att förädla och skydda deras kunders bilar. Med applicering av PPF / Stenskottsfolie samt Keramisk behandling för de kunder som önskar detta tillval när dem köper sin bil via Semler Premium Sweden.

Koenigsegg


Sedan 2014 är Carl-Martin Wideskär handplockad av Koenigsegg Automotive AB, ett av världens mest exklusiva och prestigefyllda bilfabrikat. Med vårt nära samarbete har vi fått bistå med slutputsen inför leverans, mässor och event, där bara perfektion är gott nog.

Porsche Club Sverige


Porsche Club Sverige är världens 4:e största Porscheklubb med över 6600 medlemmar i Sverige. Som medlem hos Porsche Club Sverige får du förmånliga erbjudanden hos Carl-Martin Wideskär, på alla våra tjänster och produkter. Ange medlemsnummer vid pris- och offertförfrågan.

Vi löser transporten!


Har ni långt att åka till oss eller inte vill köra med er bil på vintern? Inga problem! Tack vare samarbeten med flera olika transportörer, har vi möjlighet att ombesörja hämtning och leverans med täckt transport av er bil i hela Sverige.

Leverantörer


Carl-Martin Wideskär jobbar enbart med de främsta samt kvalitétssäkraste fabrikaten på marknaden. Vi är Certified installatör av XPEL PPF / Paint Protection Film, XPEL Ceramic Coatings samt XPEL Window Tint. Vilket borgar för ett resultat i toppklass.