Varför Oss?


Carl-Martin Wideskär är bilentusiasten och perfektionisten som började sin karriär med sina flitigt prisade glänsande bilbyggen runt om i Norden. Från att ha börjat verksamheten i sina föräldrars garage, till att sedan satsa helhjärtat, var ett resultat av en stor efterfrågan på hans kvalitétstänkande och noggrannhet. Kunderna kommer nu från hela Sverige för att få sina bilar finishförädlade och skyddade med högsta möjliga resultat.


Vår Anläggning


Från och med november 2017 finns vi i vår nybyggda och specialanpassade lokal på Torskors industriområde i Karlskrona. Avskild tvätthall med godkänd oljeavskiljare, klimatanpassad med utsug, tryckluftssystem och servicelyftar för att underlätta arbetet med våra behandlingar. Säkerhetsklassade lås, dörrar samt fönster med obefintlig insyn. Hela anläggningen är larmad och kamerabevakad med direktuppkoppling till larmcentral.

Lamborghini Sverige


Vi har fått det stora förtroendet av Lamborghini Sverige att förädla och skydda deras kunders bilar. Med applicering av PPF / Stenskottsfolie samt Keramisk behandling för de kunder som önskar detta tillval.

Koenigsegg


Sedan 2014 är Carl-Martin Wideskär handplockad av Koenigsegg Automotive AB, ett av världens mest exklusiva och prestigefyllda bilfabrikat. Med vårt nära samarbete har vi fått bistå med slutputsen inför leverans, mässor och event, där bara perfektion är gott nog.

Vi löser transporten!


Har ni långt att åka till oss eller inte vill köra med er bil på vintern? Inga problem! Tack vare samarbeten med flera olika transportörer, har vi möjlighet att ombesörja hämtning och leverans med täckt transport av er bil i hela Sverige.

Leverantörer


Carl-Martin Wideskär jobbar enbart med de främsta fabrikaten på marknaden. Vi är Certified Detailer av GYEON QUARTZ keramiska behandlingar samt certifierad installatör av PremiumShield PPF / Stenskottsfolie. Vilket borgar för ett resultat i Topklass.